Jaktstart

Ja, som jeg skrev forrige gang lurte jeg på hvor mange som ville møte opp i dag. Alle som følger med på facebook gruppa ble jo invitert til Aktiv mot Kreft sin månedlige trening i Frognerparken kl 19. Ville det bare være Lise Marit og meg på Bakkekroa i kveld? Neida, i dag var vi 13 stykker som møtte opp på Bakkekroa. Ivan og Trygve kom til ved Gressbanen, og før vi var ferdig med første intervall hadde Jens sluttet seg til troppen. Dermed var det hele 16 stykker på vei opp til Tryvannstårnet i dag. Jeg tror det var 6 som ikke hadde vært med oss opp tidligere. 

Noen valgte kortbukse og kortermet, mens andre foretrakk litt mer tøy i dag. Det var kjølig i kveld, men vi blir fort varme når vi løper oppover. Kortermet og shorts fungerte i alle fall for meg. 

Det var litt spredning i feltet i dag, og ikke alle var like flinke til å gå nedover igjen å møte hverandre på midten, så avstanden ble litt større for hvert intervall. Dermed fikk jeg løpe jaktstart intervaller i dag. Det er greit for meg, jeg liker å jakte på rygger. Jeg klarte det greit i seks intervaller. Dessverre hadde de flyttet bommen igjen i kveld, så det kom et syvende intervall også. Da var det overraskende mange som hadde krefter igjen til en sluttspurt. 


Her er gjengen ved start minus Ivan og Jens som ikke har kommet ennå. Det er plass til flere.

Utsikten fra Frognerseteren.

Nesten alle ved bommen

Disse to kom seg også opp.
Hjelp oss holde oversikten ved å registrere at du var med på treninga

 PS! Kåre melder om at Frognerparken var verdt et besøk, og neste mulighet er 28. mai, og det er en torsdag.

Kommentarer