Flytte grenser

I kveld var min intensjon klar: Drille folk til Sentrumsløpet. Jeg vet at for noen av dere er alt pratet om konkurranser fullstendig uinteressant, det er ikke derfor dere løper. For andre er det en viktig motivasjonsfaktor for løping generelt og intervaller spesielt. Jeg tenker at selv om du ikke i din villeste fantasi kunne forestille deg å løpe Sentrumsløpet, var det likevel ikke bomtur å komme i parken i kveld. 

Og ikke at denne økta var så radikalt annerledes enn det vi pleier å gjøre. Jeg hadde på forhånd forhørt meg med Treningscamp-grunnlegger og überløpekvinne Siri, som mente vi burde kjøre «hardt». For å være helt ærlig, foreslo hun åtte doble runder, men jeg landet på en mellomløsning: Sju doble runder, der den aller siste runden skulle kjøres med ekstra høyt tempo. Litt sånn «se for deg målstreken litt borti gata og gi det du har». 

Å løpe 14 runder i stedet for 12 er i utgangspunktet veldig overkommelig. Men da vi hadde løpt fem doble, virket plutselig fire runder til veldig mye. Jeg hadde som vanlig åpnet litt for sterkt, og sleit med å holde tempoet oppe uten å få middagen i retur eller krampe i beina. Dødssliten da jeg kastet meg i «mål», men heldigvis tar det ikke så lang tid å hente seg inn igjen. Noe som vel tyder på at jeg trygt kan strekke meg enda lenger neste gang... Og 14 runder var tydeligvis helt innenfor det dere andre takler også. Kjempebra innsats, synes jeg!

Veldig hyggelig at vi var en ny i dag også, velkommen til Tone! Og hei igjen til dere som gjorde et slags vår-comeback! Flott at dere fremdeles er med :) Husk å registrere økta og takk for dagens trening! 
 
  
 
PS: I helga er jeg ikke i Oslo, så da må noen andre eventuelt ta initiativ til langtur.

Kommentarer