Come what may

En flott vårkveld lå for mine føtter etter jobb i dag. Mens kollegaene på kontoret planla late ettermiddagstimer i sola, valgte jeg intervalltrening med Treningscamp. Jepp, jeg valgte det! Det er jo tross alt ganske fint å være sammen med en gjeng spreke folk som får en til å yte det lille ekstra, og enda bedre blir det når man kan bruke lette løpeklær for omtrent første gang i år!

Siden mange skal løpe Sentrumsløpet på lørdag, ble det ti enkle runder i dag. Pausene ble på omtrent ett minutt, og takk til Gøril som tok tida da klokka mi gikk tom for batteri altfor tidlig. Tanken var at vi som skal løpe på lørdag, ikke skulle ta oss så veldig ut, og jeg måtte faktisk holde litt igjen. Det gikk så lett og fint i dag, og jeg ville helst bare kjøre på med høyt tempo og sterke bein. Men da Nina sa noe om at jeg kom «som ei kule» forbi henne allerede på tredje runden, tenkte jeg at det var lurt å roe litt ned (det kan jo tenkes at Nina var ironisk, men jeg velger å tolke henne i beste mening!). Det er jo typisk at jeg hadde skikkelig godfølelsen i dag, for da ender jeg vel med å stille til start på lørdag med blytunge bein. Godfølelse to løpeøkter på rad; det skjer ikke ofte. Men nå tenker jeg at Sentrumsløpet bare kan komme. Sist uke var jeg usikker på om jeg skulle løpe, men nå har jeg bestemt meg for at jeg stiller til start. Og jeg blir ikke mer klar! 

To nye var vi også i dag, veldig hyggelig! Kom gjerne tilbake, selv om jeg ikke kan love at det blir enklere (men du blir forhåpentligvis sprekere). Og til dere som skal løpe Sentrumsløpet; vi satser på å treffes før start for oppmuntrende prat og kanskje litt oppvarming. Jeg skal skrive på bloggen og på Facebook når og hvor i morgen! 

Her kan du registrere kveldens økt. Håper vi ses enten på lørdag, eller neste mandag eller onsdag. Ah, alle mulighetene med Treningscamp! 


    

Kommentarer