Bygdøy leverer

Dagens langtur inneholdt som varslet en twist: Bygdøy. Helt ut til Hukodden, løp vi. Og det ble en vellykket vri, om jeg så må si det selv! 


Sjekk snittida! We did it; en rolig langtur!
Start fra Skøyen som vanlig, og turen gikk ut til Fornebu. Vi må vel innrømme at været ikke var like strålende som forrige lørdag, men det var jo egentlig helt perfekt løpevær: Overskyet og passe varmt. Jeg kastet av meg det ytterste laget på overkroppen allerede etter tre kilometer, og løp i tynn genser (og tights. Og sko, etc etc) resten av turen. Ute på Fornebu samlet vi oss for drikkepause og krigsråd, og jeg kunne fornøyd konstatere at vi hadde klart å holde et tempo på omtrent 6:00/km. Ingen ville videre utover, men heller få med seg Bygdøy-vrien min. Så da løp vi tilbake mot Skøyen og videre ut på Bygdøy. Fikk løpt både på asfalt, grus og sti der ute.

På vei mot Skøyen og Bygdøy. Bilde tatt omtrent på Vækerø.

Jeg endte med 24,5 km til sammen i dag, men det gikk helt utrolig lett. På den siste biten hjem, som kan bli ganske tung, kjentes det som om beina fløy over bakken. Siden det gikk så lekende lett i dag, går jeg vel rett i kjeller'n på mandagsbakkene. Men det er det verdt! Takk for turen til alle – jeg fikk en flott start på dagen. Vi ses mandag, eller onsdag. Fortsatt god helg!

Takk til Karin for alle foto!

 
 

PS: Treningscamp trenger fremdeles flere på laget til Holmenkollstafetten. Kan du løpe en av distansene? Si fra i kommentarfeltet, send en mail, skriv på Facebook-veggen vår eller snakk med oss på en av treningene. 

Kommentarer