Brr - kald tur

I kveld var vi ni stykker som stilte til start. Det var såpass kjølig at jeg tok på meg lua igjen på vei oppover, og jeg skulle gjerne hatt med handsker. De lå igjen hjemme.  

Farten var høy i kveld også. I hvert fall på de to fremste. Trygve og Vemund kriget oppover og Tryvgve kom først til bommen ifølge Lise Marit. Hun var den eneste som var nær nok til å se det. Jeg hadde mer enn nok med å prøve å ta igjen Lise Marit. Trodde ikke jeg skulle greie det denne gangen, men jeg klarte å komme forbi rett før bommen. Det satte Lise Marit så stor pris på at hun dæljet til meg. 

Etterpå sprang alle fort ned igjen. Lise Marit og jeg ble liggende så langt bak at vi fikk ikke sagt hade til så mange, men alle kommer vel tilbake neste onsdag. Og kanskje blir vi enda flere.
Alle klare til start


Sprek gjeng på toppen, som hadde fortjent litt klarere bildet.
Jeg kom også opp. Foto: Kari Husk å registrere treninga. 

Kommentarer