40 i parken!

Og da mener jeg heldigvis antall deltakere, ikke runder løpt. 40 er mange folk! Tre helt nye var vi også, velkommen til dere!

I dag ble det en variant som jeg føler har gått fra å være ganske fryktet til å bli relativt akseptert. Jeg snakker om 1-2-3-3-2-1. Jeg hører i hvert fall ingen høylytte protester eller voldsomme sukk når jeg lanserer ideen, og det velger jeg selvsagt å tolke positivt. 

Så, vi løp:
1 runde
pause på 1 minutt
2 runder
pause på 1:10 
3 runder 
pause på 1:20
(her snudde vi og løp siste halvdel i motsatt retning) 
3 runder
pause på 1:20
2 runder 
pause på 1:10
1 runde
ferdig!  

Jeg kjente godt i beina at jeg startet uka med mandagsbakker, men ble likevel utfordret av Vemund til å løpe de lange rundene på noen av de lengste intervallene. Folk løper jo enten den «vanlige» runden på omtrent 450 meter, eller de tar en snarvei eller legger på en ekstra bit for å få flere meter. Det var litt gøy å prøve seg på lengre runder, og det er jo sånn man blir gradvis bedre. På den siste bakken opp til «mål» prøvde jeg å dra fra Maria, men jeg hadde lite å stille opp med da hun plutselig økte farten og raste forbi meg. Der fikk jeg den! 

Da gjenstår det å si takk for kveldens økt. Jeg ble skikkelig sliten! Det blir jeg hver gang, når jeg tenker meg om. Og takk til russen, som atter igjen var på plass for å heie og skape stemning. Et sikkert vårtegn! 

Her kan du registrere treningen din. Jeg er ikke i Oslo til helga, men ta gjerne initiativ på Facebook hvis du vil løpe langtur. 

 
    

Kommentarer