Siste natt med gjengen

I kveld var vi seks stykker. Malin og Ellen gjorde comeback på mandagsbakkene De har ikke vært med siden årets første trening. I tillegg kom Karin, Eirik og jeg til Bakkekroa. Trygve ble med fra Gressbanen.  

Malin, Karin, Ellen, Eirik og Trygve klare til å starte.


Jeg hadde ikke klokke i dag, så dermed løp jeg bare på følelsen. De første etappene gikk veldig bra, og jeg syntest det var litt ergelig at jeg ikke fikk noe gps spor. Men etter hvert gikk det tyngre, og da syntest jeg det var helt greit at jeg ikke fikk noe gps spor. 

Holmenkollen Foto: Karin

De forreste må gå tned igjen i pausene. Foto: Karin
Malin, Eirik, Ellen, meg og Trygve. Bak kamera: Karin


Ved Holmenkollen løp Karin og Malin ned igjen, og det var veldig fristende å bli med.  Men vi andre fortsatte helt til toppen. Det gikk litt saktere enn forrige gang, så det ble en lang sjette etappe.
Ellen, Trygve og Eirik ved bommen. Bak kamera: ClausNeste mandag blir det noe annet enn bakkeintervaller, mer om det i morgen. De to mandagene etter der er i påsken. Jeg er i Oslo, og hvis det er flere som vil kan vi sikkert få til mandagsbakker. Ellers kan det hende det ikke blir før 16. april, og da har vi skrudd klokken en time frem og dagene har hatt blitt så lange at vi starter før solen har gått ned. Så dette var kanskje siste gang vi løp opp i mørket. Siste natt med gjengen?

PS! Husk å registrere treninga.

Kommentarer