Kjenner vi lukten av... vår?

I dag var det nesten helt bart i parken! I hvert fall der vi løper. Og for første gang på uker og måneder kunne vi løpe den vanlige runden vår. Traseen fra møtepunktet vårt og ned til den første flata i intervallrunden er vanligvis nedsnødd eller helt holkete fra omtrent november til mars, men i dag var den atter fremkommelig. Flere fortalte at de hadde droppa ulltøy og ekstra lag med klær i dag, og det er et godt tegn. Nå hører jeg til blant de som faktisk liker vinter og snø og skigåing, men løpeformen har nok best av at våren kommer så raskt som mulig. 

I dag løp jeg med Gunnar under oppvarmingen, og dermed fikk han selvsagt lov til å komme med et forslag til intervaller. Han foreslo de fryktede 1-2-3-3-2-1, men de ble mottatt med overraskende positiv respons. Vi satte i gang og sprang: 

1 runde
pause på 1 minutt
2 runder 
pause på 1:10
3 runder 
pause på 1:20
3 runder
pause på 1:20
2 runder 
pause på 1:10 
1 runde
FERDIG 

Jeg synes de to triple rundene i midten er ganske seige, men når de er unnagjort, har man jo bare tre runder igjen. Denne økta går fort og er superslitsom. Noe som må bety at den gjør oss til bedre løpere. Jeg avsluttet med en aldri så liten spurtduell med Anna, noe som kjentes godt i både hjerte- og beinmuskulatur. Vondt i cirka 20 sekunder, så går det over. Definitivt verdt det (selv om jeg tror Anna slo meg). 

Håper alle er fornøyde med egen innsats i kveld. Ekstra velkommen til Kirsten, som var ny. Håper å se alle neste onsdag! Og her kan dere registrere treningen. 
 
    

Kommentarer