Innovativt i parken

Man skulle ikke tro det fantes flere kombinasjoner av de 12 rundene våre, men gjett hva - det gjorde det. Og da tar jeg sjansen på at det fremdeles finnes noe uprøvd (noen kan sikkert regne ut antall mulige kombinasjoner). Vi møttes som vanlig med ganske åpne sinn, men det er ikke til å komme bort fra at vi har våre favoritter og nemesiser etterhvert. Selv ba jeg pent om at det ikke skulle være 6 doble. Under oppvarmingen klekket Gøril ut følgende: 3 doble - 1 enkel - SNU - 2 doble - SNU - 1 enkel (jeg tror dette ble rett...). 

Vi var 20 stykker i parken i kveld, med Gøril som rundesjef og Vemund som klokkesjef, i det som skal være den siste treninga i mørket på lenge. Neste gang vi møtes har vi stilt klokka mot sommer! Og i mørket var det nesten bare oss, og noen skumle hunder, og det var deilig. Dagens mantra for meg var at halebeinet skulle lede an. Det fikk meg gjennom alle rundene, og jeg var enig i den allmenne stemning om at dette var en bra variant, som herved er stemt inn på grunnrepertoaret. 

Takk for i kveld - særlig til dere nye: Håper dere var fornøyd med treninga og at vi ses igjen! 

Vi ber både medlemmer og ikke-medlemmer om å registrere oppmøtet i parken, her er  linken til egenregistrering av treninga. Det er gjort på 5 sekunder, og gir oss nyttig statistikk som i neste omgang kommer hele campen til gode.   

Kommentarer