Futt og fart i beina

Jeg vet ikke om det er fordi det er bart overalt, eller om folk endelig kjenner på at "nå er det på tide". For en fart det var på folk i parken ikveld! Wow! Hvertfall tre nye fjes i gjengen, og en hund som sprang runde på runde. Og mange med comback for sesongen etter en periode uten trening. Tilsammen var vi vel omtrent 25 stykker i vårmørket.

Vi kjørte klassikeren, som er vond og effektiv.Pyramider i tre deler. En enkel runde, 1 min pause. En dobbel runde ett min og ti sek pause. Enkel runde og ett minutt pause. Også gjør vi alt tre ganger. Omtrent midt i dette gjør det alvorlig vondt, og det er hardt mentalt å motivere seg for resten. Også plutselig er det over. Og det beste er at dette får vi nytte av, alle som en. Takk til Vemund for presis tidtaking i pausene, og til alle som løp og ikke ga dere. Supert jobba!

Husk å registrere treningen her . Vi er jo mange nå, så det er veldig bra om statistikken stemmer. Og er du medlem, kan du nyte godt av støtte til startkontingenter og premier for deltakelse i parken.

Jeg minner ellers om årsmøte og løping mandag. Håper vi ses!


   

Kommentarer