En klassiker

Ny onsdag, ny Treningscamp-økt. Også i kveld ba jeg om forslag til intervaller, og Tove ymtet frempå om at seks doble runder kunne være noe. Med tanke på at det var en stund siden sist, og jeg forsøker å variere treningene, var seks doble runder et ypperlig forslag!

Det er lett å tenke at de intervallvariantene som innebærer enkle eller triple runder er så mye verre, men de klassiske doble rundene kan virkelig ta knekken på de fleste. Jeg ble i hvert fall fryktelig sliten. Takk for all pushing og heia-rop underveis! 

Veldig moro med nye folk i parken. I kveld var Ginta og Mari helt nye, i tillegg fikk vi et gjensyn med kjente ansikter som Hege og Kåre. Og et par stykker var på trening med oss for andre eller tredje gang, så de må sies å være ganske ferske. Hyggelig å se både nye og gamle fjes! Husk at dere kan registrere treningen deres her.
 
      

PS: Det virker som mange er interesserte i langturer i helgene. Førstkommende lørdag har jeg ikke mulighet til å være med på noen tur, men ta gjerne initiativ hvis du har lyst! Det er bare å skrive på Facebook-gruppa vår, så får du garantert med deg noen. Neste uke og onsdag 25. mars er jeg på ferie, så da håper jeg noen andre kan lede treningen.

Kommentarer