Diskusjoner elvelangs

Mandagstrening og løpetreff av det uvanlige ikveld. I alt 11 spreke campere hadde tatt turen ned til sentrum for å snakke om hvordan denne fine organisasjonen vår skal drives videre. Noen løp til møtet, og noen kom gående eller trikkende.
Vi pløyet oss dypt ned i regnskap og budsjetter, men etter en time var vi ferdige og kunne endelig starte på mandagsøkta.
Nyvalgt styreleder Maria ledet an opp til Cuba og innover i mørket langs Akerselva. Fordelen med elva er at det er slakt oppover. Dermed går tempoet ned, og det blir mulighet til å fortsette diskusjonene fra møtet videre.


Trygve, Jesper, Siw-Mette, Gøril, Chirsti, Claus og Mari, i tillegg til Maria løp helt opp til Nydalen og vel så det. Jeg vet ikke om det ble noen konklusjon på diskusjonen, men hyggelig og litt anstrengende er det jo å løpe og snakke samtidig.
I Nydalen dokumenterte vi løpingen (selvsagt), også fortsatte noen hjem, noen bort og noen ned igjen. Herlig mandagstrening og godt oppmøte på årsmøtet. Det synes jeg vi skal fortsette med!
Jeg vet ikke om denne mandagstreningen lå innne i registreringen, men om den gjør det, er det bare for de løpende å registrere seg.

  

Kommentarer