Deltakerrekord!

13 stykker løp langt i dag! Ok, dette var «bare» den tredje langturen i år, men like fullt ble det satt deltakerrekord. Jeg er alltid spent på oppmøtet, og alltid glad når vi blir en god gjeng med folk som vil få en kickstart på lørdagen. Gøy å invitere til langtur når så mange vil være med! Og her kan dere registrere treningen. 

Vi startet fra Elkjøp/togstasjonen på Skøyen litt over klokka 10. Jeg kom løpende fra Vika, og det virket som flere hadde brukt beina for å komme seg til Skøyen. Turen videre gikk ut til Fornebu og helt ut på Storøyodden. Da vi kom til Skøyen igjen, klarte jeg å lure med meg Claus på en ekstra tur til Bygdøy, for virkelig å sikre langturdistansen. Resten av gjengen løp hjem eller på kafé (særlig det siste var jeg misunnelig på da jeg peste meg opp den seige motbakken til Kongsgården). 

På vei mot Storøyodden.
Jeg endte med 24,6 km i dag, veldig fornøyd med det. Det gikk lekende lett å holde beina i gang, antakelig fordi jeg skravlet i vei med så mange og glemte at jeg egentlig holdt på med trening. Værmessig var det litt vind, litt grått, litt sol. Ganske varmt. I sum vil jeg si at været var mer vår enn vinter, og det er jo positivt. Eller synes jeg det var ekstra gøy at TC-grunnlegger og løpedronning Siri kunne være med i dag. Etter at hun flyttet opp i høyden (Gaustad), ser vi ikke fullt så mye til henne lenger. Langtur-comeback; det kan vi like! Og nå har jo både Siri og jeg meldt oss på Fjellmaraton 30. mai, så vi kan ikke sløse med verdifull opptreningstid. 


Lagfoto! Claus, Kari, Ellen, Karin, Stian, Eva Marie, Patrik, Øystein, jeg, Sander, Vemund og Jørn-Morten. Takk til Siri for bilde.
Takk for turen til alle! Og velkommen til Patrik, Sander og Jørn-Morten, som stilte på sin første trening med oss. Håper å se dere igjen snart! Og her kan dere registrere treningen. 

 
    

Kommentarer