Vi trener på sommer

Vi skriver stadig februar, og det kan virke som evigheter til vår og sommer atter er her. Men i kveld gjorde vi i hvert fall vårt for å skape sommerstemning: Vi kjørte på med de tradisjonelle pyramidene våre. De er ofte forbeholdt sommeren, eller i hvert fall den delen av året da føret og formen tilsier en høyere fart på intervallene. I kveld var det sånn passelig bra føre, litt glatt noen steder og flere sølepytter å tråkke i, men greit nok. Så da ble det: 

1 runde
pause på 1 minutt
2 runder
pause på 1:10 
1 runde
pause på 1:00 
Dette gjentok vi tre ganger, slik at det ble 12 runder til sammen. 

Jeg kjenner at det er fristende å senke løpeambisjonene i vintermånedene, og bare kjøre litt lettere intervallvarianter på onsdagene (i den grad intervaller kan være lett). I kveld synes jeg derimot det fungerte veldig godt med kjappere pyramider. Farten blir nok ikke like høy som i sommerhalvåret, men jeg tenker at det ikke spiller så stor rolle. Vi fikk en skikkelig bra økt med høy puls; det er det som teller! 

Bra oppmøte i parken i kveld, til og med tre nye fjes. Velkommen til Elisabeth, Anne Cathrine og Eirik! Håper dere kommer tilbake og løper mer med oss. Jeg husker godt hvor pyton jeg syntes den første økta med Treningscamp var, men jeg klarte å komme meg på noen treninger til; og vips, så var jeg hekta. 

Husk å registrere treningen din her. Du kan fint registrere deg selv om du ikke er betalende medlem (noe som for øvrig er frivillig). Vi liker å ha oversikt over hvor mange vi er og utviklingen i gruppa, så derfor blir vi glade om du husker registreringen. 

    

PS: Flere spurte om vi har tenkt å kjøre flere langturer i helgene. Jeg jobber på søndag, men vi kan godt løpe på lørdag! Jeg foreslår at vi treffes klokka 10 utenfor Elkjøp på Skøyen (den ligger rett ved flytogstasjonen). Derfra kan vi løpe ut til Fornebu, slik som sist. Jeg tror at turen fra Skøyen og ut til Statoil på Fornebu, og tilbake igjen, blir ei drøy mil. Så kan folk selvsagt løpe til og fra Skøyen, hvis de ønsker flere kilometer i beina. Si fra her eller på Facebook hvis du kommer!

Kommentarer