Ikke ett laurbær i sikte

Treningscamp gjorde det veldig skarpt i helgens konkurranse (hurra!). Men selv med gull og heder i Winter Run, kan vi ikke hvile. Derfor var det på'n igjen i kveld (Claus var i gang allerede på mandag, ekstra kred til ham for det!). 

Vær og føre er langt fra stabile for tida, det er bare å henge med som best man kan. Forrige onsdag var det først og fremst kaldt, i dag var vi tilbake til mildt og glatt. Jeg følte likevel for å dra til med et litt fryktet opplegg, som jeg faktisk synes går litt bedre for hver gang: 4-3-2-2-1. 

Altså: Løpe 4 runder, pause, løpe 3 runder, pause, løpe 2 runder, pause, løpe 2 runder, pause, løpe 1 runde, ferdig. 

Med denne modellen tar man det verste først, og nærmest gleder seg til den siste runden. Vi kom oss rundt i parken i kveld også, stadig uten de store uhellene. I dag fikk vi dessuten en ny mann på laget; velkommen til Jens! 

Tenkte allerede nå å lufte mulighetene for en rolig langtur på lørdag morgen/formiddag. Noen som er interesserte? Et forslag er å møtes i parken klokka 10, og så løpe ut mot Skøyen og videre til Fornebu. Hvis noen har andre forslag, er jeg lutter øre! 

Men før lørdag, skal beina få hvile. Kveldens økt merkes! Takk for god innsats, alle! 


    

PS: Her kan du registrere treningen din. Og nei, jeg har ikke glemt månedens camper. Neste onsdag blir det utdeling for desember og januar! 

Kommentarer