WinterRun Oslo - er du med?

Lørdag 7. feburar arangeres det noe så sjeldent som et vinterløp i Oslo. Du kan umulig ha mange, gode unnskyldninger for å ikke delta i dette - siden det ikke fins et eneste annet løpsarrangement i mils omkrets!


Lenke til info om løpet.


Treningscamp stiller med eget lag, men løpinga foregår individuelt - de bare slår sammen tidene for å finne lagets tid. Ingen vekslinger eller blytunge stafettpinner som skal bringes i mål - bare enkel og grei løping. En fot foran den andre 10 km i Oslos gater. 
Laget trenger fire deltakere, og i skrivende stund er det allerede noen jenter som er klare. Man kan velge mellom miks, dame eller herrelag - og det er vel ingen grunn til å begrense TC til ett lag. Har du lyst til å bli med? Send oss en mail eller skriv på facebook siden til Treningscamp, så setter vi opp lagene.  Når vi har lagoppstillingen klar må den enkelte melde seg på selv, via denne lenken. Pris 400 kr, 250 kr ekstra for å delta på AfterRun. Treningscamp dekker de 400 kr i påmeldingsavgit, om du er medlem. Maksimum tre TC-lag, så ikke sitt for lenge på gjerdet. 

Ambisjonene er ikke å komme først i mål, hvis noen skulle tenke noe så horribelt som at man ikke var god nok for laget. Alle som ser på seg selv som Camper er kvalifisert!

Løypa beskrives slik på nettsiden til Winterrun/Oslo: "Dette blir et spektakulært 10-kilometersløp med start på Rådhusplassen. Selve løypa er 5 km (2x5km).  Man løper først langs bryggekanten på Aker brygge og Tjuvholmen og  tilbake til Rådhusplassen, løypa går så videre opp gjennom Kontraskjæret til Akershus festning pg tilbake til Rådhusplassen.  Løypa blir godt synlig i mørket med fakler og ildkurver."De lokker med øl og suppe på AfterRun, og premiering av løperen med best/mest lys på seg. Høres ut som et passe uformelt oguhøytidelig løp, spør du meg.  Er du med?

 

Kommentarer