Oppkjøringen til SF2015 har startet

Noen er opptatt av SK2015, eller sommerkroppen 2015. Jeg bryr meg mer om sommerformen, og gleder meg allerede til å kunne løpe i varmere vær og mindre klær (første og siste rim i dette innlegget, slapp av). Og jeg vet at de fine turene om våren, sommeren og høsten blir så utrolig mye lettere hvis jeg henger i også om vinteren. Rart med det, sofaen gjør absolutt ikke underverker for løpeformen. 

Så, i dag, med en gjeng ivrige campere som sto og trippet i parken klokka 20, var det bare å gutse på. Jeg hadde egentlig tenkt at vi skulle ta «1-2-1 x 3»-pyramidene, de jeg veldig ofte foreslår... Men så kom det et forslag fra forsamlingen om 1-2-3-3-2-1. Jeg gir folket hva folket vil ha (det var jo ingen som protesterte høylytt, så derfor regner jeg det som 100 prosent oppslutning). SF2015, vi er klare. Slik ble kveldens økt:

1 runde
1 minutts pause
2 runder
Pause på 1:10 
3 runder
Pause på 1:20 
3 runder
Pause på 1:20
2 runder
Pause på 1:10
1 runde
FERDIG! 

Jeg var helt pumpa etter den siste runden, og trodde på et punkt rett før målgang at hjertet mitt skulle sprette ut av løpejakka og over i snøen. Eller, kanskje var det middagen som truet med å komme i retur. Vondt var det, men godt gjorde det etterpå. Litt og litt legges grunnlaget, eller opprettholdes, før sommeren. Takk for en kjempefin økt! Håper vi ses neste gang også! 

(og husk å registrere treningen, da!) 
 
    

Kommentarer