Kampen mot sno og glatta

Det var en mørk vinterkveld i parken. Gradestokken viste rett under 0, snøen pisket i ansiktet, og de vanligvis så bare veiene i Frogneparken var dekket av et tykt, pakket lag med snø. Men lar Treningscampere seg stoppe av det, da? Neida. 

Hele 17, om jeg telte riktig, hadde møtt opp. Kanskje skjønte de at de må legge seg i hardtrening for å toppe formen til WinterRun Oslo, som arrangeres 7. februar. Eller kanskje de bare synes det er herlig å slite seg rundt i snøen i parken.
Uansett- ingen feige folk i parken!
Vi testet to ulike runder under oppvarmingen, en litt lenger variant av den vanlige runden, samt en øvre variant. Vi endte med å kjøre nederst. Med det tunge føret og kjipe været fant jeg ut at det måtte bli doble runder. Det vil si at vi kjørte 2 runder a ca 500 meter to ganger, før vi tok en pause. Pauser i dag ble på ca 1.15, om jeg telte riktig. Jeg har fortsatt ikke ordnet meg skikkelig klokke. Tips mottas!
Men 2x5 er jo bare ti runder, så vi ble enige om at vi skulle ta to single til slutt.
Vi strevde oss gjennom rundene. Vi tråkket gjennom ned til isen på noen partier, og vi hadde ett fall i løypa. Og låra kjentes stive ut. Men når det nærmet seg siste runde, så var det så godt å se ryggen til Lea med teksten "Happy Run". For det var det uansett.
De to siste rundene hentet jeg fram en vri som Siri hadde i parken for et par vintre siden. Kort eller lang langstrekke, og opp brattbakken til benkene. Vi kjørte bånn pine fra bunn av bakken, og rolig nedjogg ned igjen. Dette kjørte vi to ganger. ALle ble med, alle fikk opp pulsen, og alle var slitne. Fantastisk innsats!
Det lover godt for Treningscamp innsats i WinterRun, der Treningscamp stiller med hele fire lag. Det er fortsatt mulig å løpe dette 10 kilometers-løpet i Oslos gater. Det blir After run også.
Inntil da- vi ses i parken. God løping om ikke skiløypene tar deg. Og husk å registrere treninga
 

Kommentarer