Første onsdagsøkt i nytt år

Da skriver vi 2015, og kveldens økt ble den første onsdagstreningen i det nye året. Hva 2015 vil bringe, kan sikkert være både spennende og litt skremmende å tenke på, men jeg vet en ting sikkert: Treningscamp vil bestå! Og sammen skal vi løpe mange, mange runder i parken. Så herlig det skal bli!

Ingen nye i dag, så vi bare kjørte på med en god, gammel slager: Seks doble runder. Glatt som bare fy på enkelte partier, så vi måtte løpe en litt alternativ runde for å unngå de verste beinbruddene. Og heldigvis holdt alle seg på beina gjennom både oppvarmingen og de tolv rundene etterpå. Bra!

På lørdag er det nyttårsbord med Treningscamp. Vi skal treffes klokka 19 på restauranten Tabibito, og det er fremdeles mulig å melde seg på. Bare send en mail til oss, eller si fra på Facebook. Mange har allerede meldt sin ankomst (inkludert undertegnede), så dette tror jeg blir kjempehyggelig! Gleder meg til å se hvordan dere ser ut uten løpetights og buff (med mindre dere går sånn kledd hele tiden). Vi ses!


    

Kommentarer