Ut på glatta

Da er første parkøkt i desember unnagjort! Det har kommet snø og is på bakken siden sist, og jeg tror det var flere enn meg som skulle ønske at de vanlige joggeskoene var byttet ut med piggsko. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe; uten pigger får man jo trent kjernemuskulaturen og balansen ekstra mye (så får det heller være at tempoet blir en del lavere). 

Grunnet noe glatt terreng i kveld, gikk vi for seks doble runder. Da blir som regel ikke tempoet like høyt som ved enkle runder. Jeg synes alltid det går tregt i starten, og bare tanken på å løpe 12 runder til sammen gjør meg litt motløs. Men plutselig så er vi ferdig med to doble, og så den tredje - og da er man halvveis - og så går siste halvdel egentlig ganske fort. Ferdig trent, tada!

I kveld kom det også to nye til oss, ekstra velkommen til dere. Håper dere ikke ble skremt av at Gunnar prøvde å lure dere til å ta 100 armhevinger etter intervallene. Jeg kan forsikre om at det er minst et par sesonger til vi innfører det som et fast element for nye løpere!

Da gjenstår det bare å si takk til alle for en bra økt! Neste onsdag er jeg i Stavanger, men det blir trening som vanlig. Ha en fin uke så lenge!  
 
    

Kommentarer