Orker vi litt til?

Nok en onsdag der det var rimelig stille og rolig ved oppmøtestedet rett før klokka 20, og så dukket den ene etter den andre opp i mørket. Til slutt var vi et tosifret antall campere. Om folk løp til trening eller fra julestria er ikke godt å si, men det som er sikkert er at vi fikk kjørt oss skikkelig i kveld. Jeg tror denne har vært uprøvd hittil: 2-4-3-2-1. 

Altså:
2 runder
Pause på 1:10
4 runder (hjelpes!)
Pause på 1:30
3 runder 
Pause på 1:20
2 runder
Pause på 1:10
1 runde
FERDIG!

Denne økta er bare helt rå, og som regel har vi spart slik galskap til sommermånedene da folk er i toppform og mange er ambisiøse før høstens store løpemål. At vi også gjennomførte denne tøffe sammensetningen én uke før jul, synes jeg er kjempebra! 

Jeg fikk også være julenisse i kveld, og delte ut månedens camper til Karin (oktober) og Snorre (november). Gratulerer til dere! Vil du vinne neste gang må du 1) komme på trening, 2) registrere deg 3) sørge for at du har betalt kontingenten for TC-medlemskap.

Noe eplekjekt ønsket jeg alle god jul og godt nyttår, for jeg så ikke for meg at vi skulle se hverandre klokka 20 på verken julaften eller nyttårsaften. Men så var det noen smarte sjeler som kom på at vi strengt tatt har pleid å løpe sammen på slike høytidsdager før; vi bare endrer tidspunktet. Så, hvem har lyst på et par siste økter med Treningscamp i 2014? Jeg ser for meg at alternativene er enten kveldstid lille julaften eller dagtid julaften. Også kan vi sikkert få til noe på dagtid nyttårsaften. Hva passer best? Skriv i kommentarfeltet her, eller på Facebook. Så setter jeg opp et tidspunkt når flertallet har avgjort. Og skulle du allerede ha siktet deg inn mot fine fridager og lun innehygge, må jeg si: Kos deg! Og god jul! Nå nærmer det seg med stormskritt.  

    

Kommentarer