Filosofi og musikk

Det er mange filosofiske spørsmål man kan stille. Når et tre faller i skogen og ingen er i nærheten lager det fremdeles lyd? Eller når jeg er den eneste som har møtt opp, må jeg fremdeles løpe? Er det fremdeles trening med Treningscamp? Er det noe vits å skrive en blogg om det? 

Vel jeg så det var en sjanse for at jeg måtte løpe alene i kveld, så jeg hadde tatt med meg mobilen, så jeg kunne høre på musikk oppover. Og da er det vel ikke noe problem å løpe. (Du kan finne spillelisten på Spotify). Oppvarmingen var slitsom, kroppen var kaldt. Muligens fordi jeg hadde stått og ventet i ti minutter for å se om noen dukket opp. Beina føltes tunge, og jeg hadde lyst til å snu å dra hjem igjen. Akkurat som normalt altså.


Run to the hills

Ved gressbanen bytta jeg til piggsko. Ja, jeg hadde en stor tung sekk på ryggen. Det hadde nok gått greit uten skobytte. Det var mindre is etter Gressbanen enn det var før. Iron Maiden var første band ut, med den passende låten Run to hills. 

Eye of the tiger
Klokka gikk mye fortere enn beina. Den pep at fem minutter hadde gått alt for tidlig. Jeg kunne tenkt meg en pause, men det var midt inn i Rocky-sangen. Jeg måtte bare fortsette å løpe. Kan ikke gå til den. 

Iron Man
Endelig ble Survivor ferdig og jeg kunne gå litt. Fremdeles litt igjen av "pausen" "Tump...Tump...Tump..." Ok, det er heller ikke en sang man kan gå til. Startet å løpe igjen. Iron Man er en konkurranse jeg aldri kommer til å delta på. Der pep klokka igjen. Pause. Kan gå litt, selv om sangen ikke er ferdig.

Poison
Tunge rytmer til de tunge svingene opp til Holmenkollen. 

The power of love
Ai ai ai ai ai der fikk jeg hold, men det er også tid for en ny pause. Pausen forsvinner fort. Passende med en sakte sang nå. Smertene gikk over.

Iron Man
Igjen? Prøvde å fortelle meg selv at jeg var Iron Man. Men det fungerte ikke. Ingen jetmotor som kunne fly meg opp, men det føltes som om jeg hadde ekstra vekt å forflytte. 

Hey stoopid
Ja, hva driver jeg egentlig med her. Er kommet opp til Øvresetertjern når Alice begynner å kalle meg dum. "Hey bro take it slow" Ok, egentlig ikke så dumt råd. Det siste intervallet er langt.

The final countdown
Alice fader ut, og jeg har tårnet i sikte. Hva kommer nå? Jo, det final countdown. Jeg ser for meg klokken som teller ned. Snart oppe. Litt til. Hvorfor går bommen opp? Aner ikke, for det var ingen andre i nærheten. Men det var egentlig litt kult at den gikk opp idet jeg kom "spurtende".
Helt opp til tårnet i kveld


Dead ringer for love
"I know you and I have better things to do" Bedre ting enn å stå på toppen og fryse. Ja, som å løpe ned igjen. Meatloaf setter opp farten ned. Det går mye lettere ned igjen.

Motbakkeblues
Er det slutt nå? Var dette siste gangen. Kanskje? Men både Trygve og Malin sa de kanskje kommer neste mandag. Da blir jeg kanskje med igjen. Kanskje. Det var i alle fall slutt for mobilen, som var tom for strøm. 

I Run for Life
Vel, det var en sang til på spillelisten. Har dere hørt om Løp for Liv? Det er ikke for sent å bli med.
    

Kommentarer