Run and be happy!

Onsdag kveld, og den første Treningscampen i november. Jeg talte 21 stk som hadde tatt turen til oppmøtestedet i Frognerparken, derav 2 nye, og i tillegg slang det seg på noen flere etterhvert. To runder oppvarming, også hadde vi en slags demokratisk valg av type intervaller. Valget sto mellom pyramider og doble runder. Med lik avstemning ble det stein, saks papir mellom meg og Tone, og jeg valgte da doble. Jadda!
Så da løp vi i mørket, mellom opplyste hunder og hundeeiere, syklister uten lys og andre joggere som løp motsatt vei. Midtveis, etter tre runder, så snudde vi og løp motsatt vei i fire runder til. Da begynte beina å bli seige, og tempoet gikk ned. Derfor delte vi siste doble runde i to, og kjørte enkle runder. Det fungerte ; futt og fart i beina igjen!
 Jorunn sa det så fint på de to oppvarmingsrundene vi hadde: Jeg blir liksom litt happy av å være her og løpe. Og sånn var det idag. Smil under luer og tykke jakker. Dersom du vil ha sjanse på å bli månedens Camper, så er det bare å bli med i organisasjonen Treningscamp, og huske å registrere seg her. 
Run and be happy, folkens!
Takk for i kveld. 
   

Kommentarer