Endelig tilbake!

Det er fem uker siden sist jeg var i parken. Det er lenge! Siden sist har jeg løpt mitt første maraton og vært på en fire uker lang ferie. Det siste kjente jeg ganske godt i kveld - ferien har ikke akkurat inneholdt mange løpeturer. Men i dag var det altså ingen bønn lenger, jeg var tilbake i parken og i gang med intervaller! 

Tove og Jorun var veldig gira på dette opplegget: 1,2,3,3,2,1. Vi andre hadde ingen bedre forslag, så da ble det en skikkelig pyramide i dag. Slik løp vi: 

(2 runder* oppvarming først)
1 runde
Pause på ett minutt
2 runder
Pause på 1:10
3 runder
Pause på 1:20
3 runder
Pause på 1:20
2 runder
Pause på 1:10
1 runde
FERDIG!
 
* Én runde er cirka 450 meter, men den kan gjøres både kortere og lengre. Så det er veldig individuelt hvor langt folk løper. Alle blir slitne, da. 

Veldig effektivt og grusomt slitsomt. Men i kveld gjorde det ingenting å kjenne seg litt parkert etter et langt opphold fra Treningscamp. For det var så hyggelig å være i parken igjen! Takk for en kjempebra trening! Og husk å registrere deg. Da kan du bli kåret til månedens camper. 

Ses neste onsdag! 

  


PS: Noen lurte på hvordan det gikk da jeg løp maraton i Amsterdam. Jeg lover å komme tilbake med full løpsrapport om noen dager!

Kommentarer