Endelig onsdag!

Da var det visst onsdag igjen! Lille lørdag, Mittwoch, Odins dag. Og selvfølgelig er onsdag også den store Treningscamp-dagen!  

I kveld ble det seks doble runder på de oppmøtte. Jeg prøvde å være litt mindre diktator og litt mer demokratisk og spurte først hva folk hadde lyst til. Ingen kom med ønsker i løpet av oppvarmingen, og etterpå ble forslaget mitt om pyramider tatt lunkent imot. Det var derimot mer stemning for doble runder, så da ble det nettopp det. Dere er enten fryktelig beskjedne - eller dere har skjønt at intervaller gjør vondt uansett hva slags kombinasjon vi går for. Trøsten er at det også er veldig effektivt :-)

Jeg kan ikke annet enn å hylle samtlige oppmøtte for topp innsats. I dag synes jeg det var ganske mye kaldere enn sist, men jeg sjekker jo aldri gradestokker og har derfor lite belegg for påstanden min. Uansett: Takk for en god økt i kveld! Jeg var kanskje litt småkald da jeg løp hjemmefra, men jeg fikk virkelig varmen i meg i parken! 

    

PS: Lurer du på hva som skjer med månedens camper for oktober og november? Stay tuned! Vi har ikke glemt det (helt). Kåring og premieutdeling vil skje i parken en av de neste treningene. Så ikke glem å registrere deg etter hver økt!

Kommentarer