Vi klorer oss fast!

Vi skriver 6. oktober og høsten er definitivt her. Om det ikke alltid har vært like tydelig på dagtid, får man liksom høsten litt mer i fleisen når sola går ned. Litt kaldt og ganske mørkt; det var vel slik det var i fjor også. 

Men tro ikke at det stopper oss fra å trene bakkeintervaller med oppstart klokka 20! Vi holder fremdeles på. Jeg får ofte spørsmål fra campere som lurer på når vi avslutter mandagstreningene. Det er ingen fast dato, men generelt kan jeg vel si at vi holder det gående en god stund utover høsten. Denne økta er gull for oss alle, og jeg tror det er noe av grunnen til at man virkelig prøver å få det til. Vi kommer til å annonsere på bloggen og på Facebook når siste intervall er løpt for sesongen.

En annen grunn til at vi prøver å få til denne økta, er at Knut har gjort det til en slags vane å stille med champagnebrus på toppen. Og i kveld gjorde han det selv om han løp opp: 

Maria, Knut, Øystein, Kari, Malin, Claus og Espen (tror jeg). Foto: Karin.
Jeg jobbet seint i dag, og fikk dessverre ikke med meg dagens økt. Men tror jeg kan si at samtlige av de åtte som stilte ved Bakkekroa på Smestad i dag fikk seg en god treningstur!  


    


PS: Vurderer du å bli med neste gang? Vi starter ved Bakkekroa på Smestad klokka 20. Oppvarming til Gressbanen (tar cirka 12 minutter), deretter intervaller på fem minutter opp til Tryvannstårnet. Pausene er på to minutter. For å komme helt til toppen, løper vi seks intervaller. Den siste blir som regel litt lenger enn fem minutter, men da skal du til topps uansett. Du velger selv om du vil løpe ned, eller ta banen. Husk drikke og refleks eller hodelykt!

Kommentarer