Superheroes!

Amsterdam maraton er ferdigløpt! Alle fire fra Treningscamp kom seg gjennom løypa, og du får garantert høre og lese mer om opplevelsene i løpet av de neste dagene. Jeg er kjempefornøyd med innsatsen i dag, jeg klarte å disponere kreftene og ikke gå for hardt ut. Løp i mål på 3:50:14, fullstendig tom for krefter og møkkalei av løping. Men det må da være et godt tegn :-) 

Siri løp på 03:43:02, Unni Bente fikk 04:55:40 som sluttid, og Gøril (som har vært syk den siste uka eller så) fullførte halvmaraton på 01:57:26. Gratulerer og hurra til oss! 

Veldig artig med alle digitale heiarop fra dere hjemme i Norge på denne turen. Tusen takk! Som sagt, det kommer mer om Amsterdam maraton på denne bloggen etter hvert. Og jeg skal finne ut hvem som vant gjettekonkurransen og klarte å tippe tiden min. Men nå skal jeg legge meg!

Kommentarer