Rundtur i mørket

Mørkt, litt kaldt og ny onsdag. For min egen del var det litt vanskelig å motivere meg til å dra i parken i dag. Å stille klokka har en spesielt uheldig virkning på oss småbarnsforeldre, og da er øyelokka tunge når kvelden kommer. Nuvel- hele 16 spreke sjeler kom til treningen i kveld. Jeg valgte doble runder i samarbeid med Vemund, som tok tida på pausene. Da går tida litt fortere, pausene blir litt færre, men kroppen holder seg varmere. Og det tok ikke mer enn et par runder før vi skrellet av flere lag med klær. Anstendig, selvsagt.
Vi løp alts å 6 x 2, med omtrent ett minutts pause imellom. Bra innsats på hele gjengen! En ny hadde tilogmed våget seg med. Håper ikke du ble skremt av denne gjengen. Konklusjonen etterpå var nemlig at tempoet fortsatt er høyt, til tross for at vi nærmer oss vintersesongen. Men det er fortsatt løp å bli med på, for eksempel Jessheim vintermaraton.
Husk å registrer treningen din dersom du er medlem av Treningscamp. Da kan du vinne flotte premier. Du finner linken til egenregistrering av treningen her.

   

Kommentarer