Kunsten å holde igjen

Kveldens intervaller ble annenhver dobbel og singel runde. Jeg glemte dessverre å telle hvor mange vi var, men det var en skikkelig bra gjeng med ivrige løpere - det kan jeg skrive under på!

Vi løp tolv runder til sammen, som vanlig. Jeg løper min første maraton på søndag, i Amsterdam, så tok det litt roligere i kveld. Men det skal sies: Det er ikke så lett å roe ned når man løper med Treningscamp! Flere ganger måtte jeg minne meg selv på at dette var et dårlig tidspunkt å trene seg tom på, denne uka skal jeg jo kjenne på overskudd i beina. Heldigvis var Siri i parken i dag, og sørget for at jeg i det minste løp en runde mindre enn de andre. Godt å ha en coach som setter foten ned og holder igjen når jeg ikke klarer det helt selv! 

I kveld delte jeg ut premier til månedens camper for august og september. I august hadde Per Kristian, Claus og Johan Fredrik vært i parken alle onsdagene, og i september var det Karin, Tove G og Per Kristian (igjen) som var de trofaste. Siden Claus, Johan Fredrik og Karin var de eneste kandidatene til stede i kveld, og siden jeg tilfeldigvis hadde med meg tre premier, ble alle sammen premiert. Gratulerer til dere, og tommel opp til alle dere andre som kom i dag!

Så husk å registrere deg! Da kan du bli månedens camper neste gang. 
 
    

Kommentarer