Fem mann opp

I dag var det kun menn som stilte opp ved Bakkekroa. Det er vel bare tredje gang det skjer i år. 

Christian, Espen, Øystein og jeg startet fra Bakkekroa, og så møtte vi Trygve ved Gressbanen. De fleste følte det at det var kaldt nok til å kjøre med varme i klær i dag, men Christian, som er fra den iskalde byen langt der oppe i nord, altså Bergen, tok hele turen opp i t-skjorte. Eg e jo også født i Bergen, så eg tok også av meg etter kvert. Men jeg har nå vokst opp nean´te Særp hvor golfstrømmen svømmer oppover Glomma og gir oss varme, så jeg måtte ta på meg igjen ved Frognerseteren. 

Kveldens bildebevis: 

Espen, Trygve og Øystein skjuler seg på dette bildet.
Nedover går det roligere, så da var alle fornuftige og løp med varme klær. I bilen hjem blinket temperaturmåleren og varslet at det nok snart er på tide å få på vinterdekk.

 
    

Kommentarer