Monotasking

Å, denne sjeldne følelsen av å gjøre bare en ting. Jeg har visst hatt noen travle dager, for i dag var det det jeg satte mest pris på - å komme ut av min egen multitaskingmodus. Men også: Å se all den bra løpinga i parken i kveld! Her kommer dere rett fra hele og halve maraton, og bare fyker i vei. Herlig!

Jeg telte 4 nye i parken i kveld, velkommen til dere, og vel møtt igjen! Alt i alt var vi oppunder 30, passe til å kjøre bare en gruppe. Gøril ledet oss i pyramider i dag, så vi skulle få litt fart i kroppen før eventuell deltagelse i Oslos bratteste. Det angret hun på, iallfall beina hennes. Men Gøril, du fullførte jo pyramidene! Og jeg tipper du er ganske fornøyd nå :) 

Med midtpyramiden snudd gal vei, var det også akkurat passe spennende denne nydelige og mørke høstkvelden. Min første med vintertights og langermet ulltrøye. 

Takk for i kveld, Bodil (NY), Claus H, Gudrun, Gøril H, Johan Fredrik, Jorunn Ty, Karin W, Kristine V, Kåre, Per Kristian, Synne D, Tove GK, Øystein H, og resten. Her er linken til egenregistrering av treninga
 
 

Kommentarer