Med diverse flytende innabords

Godt over tjue stykk i parken i kveld, inkludert tre nye! Veldig gøy med så mange på trening, og kult at dere som skal løpe Oslo maraton til helga tok det som antakeligvis blir siste økt før løpet med oss. 

Det ble seks doble runder i kveld, litt sånn maratonvennlig. Det var i hvert fall intensjonen. Fikk gode tilbakemeldinger fra de nye (Thea, Lars og Espen), og ikke bare var alle tre innstilt på å komme tilbake, de ville til og med prøve seg på mandagsbakkene. 
That's the spirit! 

Jeg skal ikke løpe selv til helga, men jeg vet at mange i campen skal teste formen på en av distansene. Til dere som skal løpe halvmaraton: Klokka 12:30 møtes TC-ere ved fontenen ved Nationaltheatret, for felles oppvarming, roing av nerver etc. Veldig allright å ha en sånn avtale, da kan man stresse ned og få gode råd før løpet.

Selv holder jeg på med oppladning til min første maraton. 19. oktober løper jeg Amsterdam maraton, og den dagen nærmer seg med sjumilssteg. Jeg må innrømme at jeg famler meg litt fram når det kommer til forberedelser, det er jo bare altfor mange råd og tips der ute. En stakkars mosjonist kan miste retningssansen av mindre. Men det jeg har lest mange steder, er at det er lurt å venne magen til den sportsdrikken som skal serveres under et maraton, sånn at man ikke plutselig finner ut at man ikke tåler den slags. I dag fikk jeg endelig tak i en flaske av energidrikken vi får i Amsterdam, så jeg tok den med til parken. Huttetu, for en søt og klissete greie. Satser på å drikke resten på en langtur og kjenne mer på den eventuelle effekten da. Kanskje blir jeg Superkvinnen, kanskje må jeg løpe bak en busk.

Jeg har også skjønt at mange løpere drikker rødbetejuice. Så jeg tok et lite glass med det før trening i dag. Det smakte ikke godt, men det skal jo gjøre underverker. Økta i dag gikk veldig bra for min del, men jeg tør ikke si at det helt sikkert var på grunn av sportsdrikken og/eller juicen.

Har dere erfaringer med å trene opp magen til diverse sportsdrikk og gelé, eller er ikke det så farlig? Hva med rødbetejuice - noen som sverger til det?   

Uansett hva du drikker før, under og etter trening; vi vil gjerne at du registrerer deg når du har løpt med oss i parken. Og at du kommer på trening igjen neste uke! 


    

PS: Lykke til, alle dere som løper på lørdag! 

Kommentarer

 1. Jeg har med meg high5 gels i et belte og har vent meg gradvis til dem over noen langturer. Kjøper dem på nett eller Oslo Sportslager, og selv om de fortsatt er ekkelt kliss er de laget av ekte juice. Foretrekker rødbeter i form av hjemmelaget suppe (enkelt) eller utblandet i sånn Northug-juice. Men her må alle finne sine egne svar, enten det er rosiner og seltin-vann, gelebjørner, snickers, sportsdrikk eller vafler.

  SvarSlett
 2. Takk for svar! Tester den sportdrikken litt til, og håper at den funker. Da slipper jeg å drasse på eget påfyll og kan heller forsyne meg av det som tilbys underveis i løpet :)

  SvarSlett
 3. Hvilken energidrikk er det vi får i Amsterdam Lise?

  Det viktigste med disse gel greiene er å ikke overdrive inntaket. Det er konsentrerte saker. Er du flink og tar litt om gangen, i blandet litt vann, godtar magen din det også:)

  Men, altså veldig lurt å smake de på forhånd!

  SvarSlett
 4. Noe som heter AA drink, med sitron. Fant ikke riktig smak på XXL, men en med tropiske frukter (yeah right). Regner med at det viktigste er å trene magen til å tåle virkestoffene (eller hva jeg skal kalle det) i drikken, ikke selve smaken ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar