Var det noen som sa havrelefse?

Forrige onsdag var det fem stykker på trening i parken. I kveld var det vel omtrent fire ganger så mange. Det kan tyde på at folk er tilbake fra ferie, og i Oslo venter hverdagen med jobbing og løping. Strieskjorte og havrelefse er kanskje kjedelig i starten, men for egen del kjenner jeg at det er litt godt å komme tilbake til gamle rutiner og kjente vaner. Og onsdag kveld betyr definitivt intervaller i Frognerparken!

Flere nye på trening i kveld, kjempegøy at det fremdeles dukker opp ukjente på øktene våre! De fleste er innom bloggen først og leser seg opp på Treningscamp, men noen er også mer impulsive og slenger seg med fordi venner eller kollegaer ber de bli med. I kveld fikk både kjente og ferske fjes (og bein) testet formen på den etter hvert kjente intervallvarianten enkel-dobbel (eller dobbel-enkel...). 

Etter to oppvarmingsrunder (i underkant av en kilometer), startet vi intervallene med en dobbel runde. Strengt tatt det samme som oppvarmingen, men i høyere tempo. Deretter pause på 1:20, før vi løp en enkel runde. Pause på ett minutt. Så dobbel igjen, deretter enkel. Du skjønner forhåpentligvis. Tolv runder til sammen, omtrent 5,5 kilometer. Slenger du på oppvarmingen, blir det omtrent 6,3 kilometer. 
Alle foto: Lise L.
Håper alle syntes det gikk greit (jeg forventer ikke at folk skal tenke at intervaller er det morsomste de gjør), og at dere kommer tilbake neste uke. Også blir vi glade om dere registrerer dere! Foreløpig har disse gjort det: Camilla K, Claus, Gudrun F, Johan Fredrik,   Kjell Anders, Lise L, Lise M, Marie-Louise, Mari L, Per Kristian, Susanne S, Trygve B og  Vemund.

God kveld! 
 
 
  

Kommentarer