Glidelås i parken

Det er virkelig løpetid. I kveld startet vi med å tilpasse oss. De første rundene hadde vi nemlig en annen intervallgruppe på sporet, og oppførte oss så bra vi kunne etter glidelåsprinsippet.

Flott oppmøte i kveld (vi våger oss på å tippe 50.... Iallfall minst 47ish) gjorde at vi delte gruppa i to, men med samme opplegg for alle. Gøril var oppleggssjef og fikk god hjelp av Stian og Jorunn som tidtakere og fartsmotivatorer. Tre pyramider, hver på 1-2-1 runde. Ifølge Jorunn løp vi fortere enn vanlig - så hei der hjemme, bra jobba! Du har fortjent den kveldsmaten nå :) Selv skal jeg straks på jakt i kjøleskapet, mens jeg mimrer om den flotte kvelden jeg hadde sammen med Bodil T, Claus H, Espen, Gudrun, Gøril H, Irene B, Johan Fredrik, Jorunn, Kåre, Marie-Louise, Merethe F, Paul L, Stian, Synne D, Thomas P, Tom L, Tove GK, Øivind M, Øystein H og mange flere. 

Det meldes at ingen kvalifiserer til månedens camper i juli. Desto større grunn til å registrere oppmøtet ditt i august, i Treningscamp trekker vi nemlig premier blant dem som har stilt på alle onsdagstreninger i en måned. Her er linken til egenregistrering av treninga

 
   

Kommentarer