Bobler ved bommen!

Se hva Knut hadde fiksa til gjengen som løp bakkeintervaller i går! 
Champagnebrus og Tryvannstårnet. God kombo på en mandag!
Mandagsintervallene ble løpt som vanlig i går, og jeg er kjempelei meg for at jeg gikk glipp av økta. Og denne gangen er det ikke bare fordi treningene på mandagene er supereffektive og sosiale. I går hadde nemlig camper Knut tatt bilen opp til tårnet for å servere champagnebrus til alle som dunka i bommen! Han rakk ikke å løpe selv, så da lagde han boblefest for de andre på toppen. Utrolig kult gjort!
Nesten oppe nå! (alle foto: Knut)
Marius gir jernet, med arge konkurrenter like bak.
Alltid grusomt de første sekundene etter at toppen er nådd, men man kommer seg raskt.
Knut husket til og med duk!
Skål for Treningscamp! Og Knut!
Skulle gjerne vært med i går altså. Men denne uka blir det en del kveldsjobbing på meg. Får heller ikke med meg treningen i parken i morgen, men regner med at dere klarer dere helt fint uten at jeg gauler på dere. Fortsatt god løpeuke! 


   

Kommentarer