Bill. mrk.: Høy (og mørk?)

Oslo maraton er bare drøye tre uker unna - kan det forklare det gode oppmøtet i parken? Hyggelig er det uansett. Glemte helt å telle, men tipper vi var rundt 30 stykker i dag. Bra!

Det ble pyramider igjen. Men jeg tror det passer bra for dere som skal løpe 10 km, halv- eller helmaraton 20. september (selv konsentrerer jeg meg heller om Nordmarkstravern 6. september, og ikke minst min første maraton, som er i Amsterdam 19. oktober). Vi løp sånn her:

1 runde
Pause på 1:00 
Dobbel runde
Pause på 1:10
1 runde
Og dette gjorde vi tre ganger, til vi hadde løpt tolv runder. 1 runde=cirka 450 meter, og den kan gjøres kortere og lengre, etter ambisjon og dagsform. 

Vi måtte dele i to grupper, Jorunn ledet den ene og jeg den andre. Fire nye var vi også, og denne gangen husker jeg til og med hva de heter: Siri, Karin, Herman og Joakim (men stavingen er kanskje ikke helt riktig). Velkommen til dere! Håper å se dere mer utover høsten. 

Ellers så må jeg nevne at jeg fremdeles har en blå treningsjakke som jeg tror noen i campen glemte igjen i parken for to uker siden. Den passer åpenbart til en person som er høyere enn meg:
Om det er en høy og mørk mann som eier denne jakka, vites ikke, men ta kontakt om du savner den!
Da gjenstår det bare å takke for innsatsen i kveld! Nye muligheter til å toppe formen på mandag og onsdag i neste uke. 

Og du: Husk å registrere deg etter økta! Så langt har jeg disse navnene: Malin, Carin T, Claus, Per Kristian, Johan Fredrik, Thomas P, Helge T, Marie-Louise, Karin W, Irene, Tove GK, Kari L, Harald F, Christian F, Gøril, Elisabeth W, Gina, Øivind M, Kevin B, Nina, Preben, Jorunn T og Patricia.
 
  

Kommentarer