Premier og proteiner

Da var lille lørdag her igjen. Onsdag betyr intervaller i parken, og for egen del var det godt å være tilbake igjen etter en pause på tre uker. Vi var 16-17 stykker i dag, tror jeg, og kveldens opplegg ble 1, 2, 3, 3, 2, 1. Altså: 

Én runde
Pause på 1:00
To runder
Pause på 1:10
Tre runder
Pause på 1:20
Tre runder
Pause på 1:20
To runder
Pause på 1:10
Én runde

Intervallene var Toves forslag, og jeg likte de. Slitsomt var det jo, men det regner jeg med at intervaller skal være. Etter å ha løpt tre runder for andre gang, virket jo dobbel og singel runde som en søndagstur på kafé. 

I kveld fikk vi besøk av Sidsel og Agathe fra et firma som heter Ecology. De ville teste ut proteinshake på oss, og delte ut smaksprøver. Shaken er ikke lansert ennå, så de var nysgjerrige på hva vi syntes om smaken. Min mening, som jeg tror flere delte, er at drikken hadde en ganske naturlig smak, den var god, men litt i søteste laget. Nå er jo ikke jeg den som drikker så mye proteinshake til vanlig, men det var uansett hyggelig med besøk! Dessuten var både Sidsel og Agathe med og løp, og det er jo de aller beste gjestene.

Til slutt delte vi ut premier til månedens camper. Per Kristian fikk en fin løpejakke, mens Harald F fikk en fin løpetights. Jeg hadde med premie til Irene også, den får hun få neste gang. Gratulerer til dere alle tre! Håper å se dere, og resten av gjengen, neste onsdag! 

  

PS: Så langt har jeg disse navnene fra registreringen: Camilla K, Gro R, Thomas E, Tove GK, Barbo, Øystein H, Carina W, Anne Kristine, Per Kristian, Johan Fredrik, Harald F. 

Kommentarer