Melding fra arbeidshestene

Dette er en statusrapport fra oss som ikke har tatt ferie ennå. Eller som har ferie, men likevel er i byen og stiller på trening i parken. For hey, vi er faktisk en liten gjeng! I kveld var vi 14-15 stykker (for sliten etter økta til at jeg klarte å telle helt nøyaktig). Arbeidshester, gamle travere; spreke folk har mange navn (bare ikke kall oss gamle øk).

Forrige gang hadde vi nesten bare single runder. I kveld kjørte vi på med annenhver singel og dobbel runde. Tolv runder til sammen, og pauser på enten ett minutt eller 1:10. Fikk tilbakemelding om at det fungerte bra i det som fremdeles er deilig sommervarme om kveldene. Og veldig fint å se at folk havner i dueller på sisterunden! God stemning i gruppa og topp innsats fra alle i dag! 

Fint om dere bruker skjemaet til å registrere dere: Kari L, Øivind, Johan Fredrik, Ida F, Christin KP, Lea, Marie-Louise, Tove GK, Øystein H, Frank Emil, Gro R og Kevin har gjort det.  

Og, på lørdag inviterer jeg til langtur. Foreløpig har jeg tenkt at vi møtes på Kjelsås/Maridalsvannet og løper langs vannet til Hammeren, så videre på Maridalsveien ned til Storo, Torshov, Sagene etc. Slapp av, flere detaljer kommer. I morgen! Nå skal vi i første omgang være fornøyde med kveldens gode trening. Jeg måtte gi meg selv en belønning: Dobbelt ostesmørbrød og enkel vannmelon-smoothie.

 
    

Kommentarer