Langtur på lørdag!

Jeg kan ikke huske sist vi inviterte til langtur her på bloggen. Men på lørdag skjer det altså: Langtur! Hurra!

Jeg tenker at opplegget blir sånn her:
Vi møtes lørdag klokka 09:30 ved Kjelsås trikkestopp (like ved Norsk Teknisk Museum). Derfra løper vi bortover til Maridalsvannet og fortsetter rundt vannet til Hammeren. Deretter følger vi Maridalsveien tilbake til sivilisasjonen (Storo, Torshov etc). Du kan selv velge om du vil løpe hjem, hvor enn det måtte være, eller løpe til du finner et passende transportmiddel.

Jeg løp denne ruta sist lørdag, og da løp jeg til Sagene og hoppa på en buss der (FOR varm til å fortsette helt hjem til Vika). Det ble to mil til sammen, men da skal det sies at jeg løp noen sløyfer oppe ved vannet som vi strengt tatt kan unngå denne gangen (jepp, jeg løp litt feil her og der). 

Fordeler med ruta: Kupert i starten, men ingenting sammenlignet med Tryvannsbakkene. Kjempefint område, som er en avveksling fra Sognsvann og omegn (som i hvert fall jeg løper mye langturer i). Når vi kommer til Hammeren, blir løypa ganske flat, før vi får masse nedoverbakker mot Torshov. Og: Når vi først har kommet oss ut på Maridalsveien, møter vi på mange kollektivmuligheter. Det betyr at du selv kan bestemme hvor langt du vil løpe. 

Ulemper: Hm. Det blir sikkert varmt! 

Så var det dette med tempo, da. Jeg tror 6:00-tempo er fint, men dette kan vi finne ut av når vi vet hvor mange vi blir og ikke minst hvem.

Det er jo egentlig bare å møte opp, men fint om du gir beskjed enten her eller på Facebook. Så vet jeg at du kommer. 

Håper vi ses!
 

    

Kommentarer