Det måtte bare komme

Forrige innlegg handlet om sol og hete, dagens værrapport skal ta for seg det våte element. Med det flotte, men også noe ustabile sommerværet vi har hatt i år, var det jo ingen stor overraskelse at vi endelig traff med mandagstrening og regnskyll på samme tid. Vi var vel akkurat i gang med intervall nummer to da det virkelig begynte å pøse ned. Men som Trygve sa; man glemmer lett at alternativet er stekende sol. Og for meg var det bare deilig å få kjølt seg ned. 

Vi var seks stykker i dag, inkludert Øivind som var med til Tryvann for første gang. Her er vi samlet ved bommen som vanlig på en mandag rundt klokka 21:

Trygve, Kari, Karin, Øivind, Øystein og jeg. Hei, hei!
For egen del ble det bra tempo i dag, mye hjulpet av regnet, litt lavere temperatur og generelt bra trøkk fra de andre. Dro på langtur på lørdag, og det var bare drepen på grunn av varmen. Tenkte meg forresten av gårde igjen på lørdag, meld gjerne fra her eller på Facebook hvis du kan tenke deg å være med. Er fleksibel med tanke på sted og antall kilometer, det kan vi bli enige om. Men drar helst ut litt tidlig på lørdag (tidlig for en uten unger, i hvert fall), sånn rundt 09:30. 

Også håper jeg vi ses på onsdag! Og takk for turen i dag! Holdt på å glemme det i all planleggingen av de neste løpeturene.

    

Kommentarer