Smestaddammen rundt 2014 - vår egen løpefest!



Vi har gledet oss lenge til årets utgave av Smestaddammen rundt. Og så spennende da det løsnet og påmeldingene strømmet på: Vi doblet antall deltagere siden i fjor! 160 påmeldte barn og 6 voksne endte vi på. Heldigvis meldte campere seg til dugnad i samme takt, og da vi møttes i strålende sol ved Smestaddammen i dag var det både kaker, frukt og vilje til å ta i et tak. 

Lea stilte opp med ansiktsmaling til en lang kø med barn, som ble forvandlet til kaniner, Spiderman, Hulken og tigere. Samtidig ble det delt ut startnummer, skåret kaker og frukt, sjenket saft og stilt opp premier - og endelig gikk starten. 

Tre puljer med barn har travet og galoppert rundt dammen i dag, og de spreke harene Lise Marit og Gina fikk virkelig kjørt seg. Førstehjelpsposten vår fikk heldigvis ikke altfor mye å gjøre, men noen skrubbsår blir det selvsagt når så mange gir så mye! 

En råsterk avslutning var 3-kilometeren med tidtaking, der følgende fullførte i solsteika:

Fredrik 10:54:8
Stian 10:57:2
Justin 12:58:7

Vi i Treningscamp er kjempeglade over at dere var så mange som meldte dere på, kom, heiet og sprang. Dere ga oss en flott dag, og vi håper vi ser dere igjen neste år! Har dere kommentarer til arrangementet, legg dem igjen her eller send oss en epost

Og dere voksne - velkommen til å løpe med oss året rundt.


Ansiktsmaling før start


Med startnummer og nye fjes
 
Foreldre fikk også trimmet seg

Haren ble jaget rundt dammen
Full fart gjennom svingen

I fint driv
Mindre interesserte tilskuere
Godsaker etter målgang
Og selvsagt: Premier



    

Kommentarer