Månedens campere mai og juni!

Hei!

Først og fremst, beklager at jeg ikke har fått fulgt opp Treningscamp så godt denne våren og sommeren - både i parken og her på bloggen. Det er selvsagt gode grunner for det (kalt flytting, familielogistikk og lengre "reisevei"), og jeg håper å komme sterkere tilbake igjen!

Dere er veldig flinke til å registrere treningene, og medlemmer som kommer i parken samtlige onsdager i en kalendermåned kan vinne fine premier fra Adidasbagene vi har. Deltakelse på mandagsøktene teller dessverre ikke, av den enkle grunn at rapporteringene derfra oftest er litt mangelfulle (historisk, jeg syns det har tatt seg opp i år! Så kanskje det må revurderes).

Men over til kandidatene!

Mai: Her var det kun 3 stk som hadde 4 av 4 mulige onsdager i parken. Det var Christian F, Harald F og Lise M. Den første av disse tre til å skrive i kommentarfeltet "Jeg vil ha premie" eller noe annet vettugt får overraskelse i parken. Fint om du poster her eller på face gruppen hvilken onsdag som passer best. Grattis til alle tre og ekstra grattis til den som er raskest på labben!

Juni: Her mangler vi foreløpig registrering av gårsdagens økt (fordi jeg hadde glemt å oppdatere datofeltene i registreringsskjema. Shame on me) Det er klart for registrering nå ut oktober, bare følg linken over:-) De som ligger godt an med 3 av 4 inntil i går er Carina W, Irene B, Jorunn Ty, Kari L, Mari L,  Per-Kristian L, Trygve B og Tove GK


Game on!God sommer til dere som stikker nå - vi ses snart igjen:-)

Kommentarer

  1. Hei. Tar gjerne en premie. Henter den på onsdag. Hilsen Harald Furuly

    SvarSlett
  2. Tar gjerne for juni, mvh Per Kristian

    SvarSlett

Legg inn en kommentar