Dristig valg

Utrolig, men sant: I kveld valgte jeg IKKE pyramider. De vanlige én, to, én runder x 3 ble byttet ut med noe nytt og revolusjonerende: Annenhver enkel og dobbel runde. Og for at vi skulle starte og avslutte med fart, ble det 13 runder til sammen. Én mer enn vi pleier. Nå kan det vel ikke bli flere endringer i onsdagsrutinene mine! 

Som kjent er en «vanlig» runde, uten snarveier eller ekstrasløyfer, på omtrent 450 meter. Så hvis du løp bare vanlige runder i kveld, løp du cirka 6,8 kilometer. Da regner jeg med de to oppvarmingsrundene også. Det er bra, ikke minst med tanke på at farten på intervallene er høy. 

Stille og rolig i parken i kveld, og jeg tror vi var omtrent 20 som stilte til trening. Vi slapp å dele oss i to og kjørte de 13 rundene i fellesskap. Foreløpig har disse registrert seg: Anne Kristine, Carina W, Christian F, Christin KP, Elin R, Gina, Irene B, Jorunn Ty, Kari L, KArin W, Lise M, Liv N, Malin H, Maren, Mari L, Per Kristian, Thomas P, Tove G, Trygve B, Øystein H

Jeg har to drikkeflasker fra Smestaddammen rundt på søndag, samt en jakke som lå igjen etter kveldens økt. Gi lyd hvis du eier en av disse tingene, så tar jeg det med i parken neste onsdag. 

Håper dere får en fin pinse! Mandag er jeg ikke i Oslo, men det blir sikkert Tryvannstur for det. Følg med på Facebook!
 
     

Kommentarer