4, 3, 2, 1, 1

Fotball-VM starter i morgen, og vi feiret med kamp i parken. 

Neida. Men vi løp nye intervaller! Og ja, jeg vet, det var jo nye intervaller sist også. Men jeg synes Jorunns forslag var så godt, og det er jo faktisk ikke farlig å prøve noe nytt.

Vi løp slik: 
Fire runder
Pause på cirka 1:30
Tre runder
Pause på cirka 1:20
To runder
Pause på cirka 1:10
En runde
Pause på cirka 1:00
En runde

Med denne metoden begynner man med det tyngste og avslutter lett. Det skal virke motiverende å vite at det bare blir lettere ;-) 

Hva synes du om 4, 3, 2, 1, 1? Beholde, eller kaste og aldri finne frem igjen? 

Jeg kan kort si at jeg likte denne økta, selv om fire runder i starten var drygt. Hadde lite å gi på den siste enkeltrunden, men det betyr vel at jeg tok meg ut. Og varmen! Hjelp. Men jeg klager ikke, altså! 

Husk å registrere økta, da blir vi glade. Foreløpig har jeg disse navnene: Barbo, Carina W, Claus, Christian F, Gøril H, Irene B, Jorunn Ty, Kari L, Lise M, Maren, Mari, Per Kristian, Synne, Vemund, Tove GK, Øystein H, . 

Og velkommen tilbake neste onsdag, eller på mandag. Da er det bakkeintervaller fra Smestad til Tryvannstårnet som gjelder! 


    

Kommentarer