Ved inngangen til langhelg

Jeg tipper mange har sikret seg langhelg med fri både i morgen og på fredag (ikke at jeg var så proaktiv at jeg ba om fri fra jobb på fredag). Da er det jo ingen bedre måte å innlede fridagene på enn å ta seg skikkelig ut med intervalltrening i parken! Vi var omtrent 30 stykker i dag, og hele fem nye! Håper dere fant dere til rette, i hvert fall etter hvert.

Vi delte gruppa i to, som vanlig. Vemund ledet en gjeng gjennom seks doble runder, jeg tok med meg resten på pyramider (enkel, dobbel, enkel, tre ganger). Personlig holdt jeg litt tilbake fordi jeg skal på langtur i morgen, men det skal sies at beina kjentes tunge og jeg neppe hadde hatt veldig mye høyere tempo hvis jeg tok meg helt ut.   

Vi blir fremdeles veldig glad hvis dere husker å registrere dere etter treningen. Det er artig for tallnerden Siri å vite hvor mange som deltar hver gang (i tillegg lager hun månedsstatistikk og årsrapporter og excel-ark og jeg vet ikke hva), og for oss andre er det jo stas at treningsinnsatsen vår synliggjøres for ettertiden ;-) 
Foreløpig har jeg disse navnene: Thomas P, Claus, Vemund, Lise L, Kari L, Barbo, Mari, ChristianF, Tove GK, Siri, Øystein H, Vidar, Anita, Marie-Louise, Karin W, Elin RA, Øivind M, Harald F, Gøril og Carina W.

Og her er noen fine bilder tatt av navnesøster Lise L:

Takk for kjempegod innsats - og velkommen tilbake neste uke! 
 
    

Kommentarer