Stafett-generalprøve

På lørdag er det Holmenkollstafetten. Treningscamp stiller så klart med lag, og det bar kveldens økt preg av. Vi delte riktignok i to grupper, og Vemund fikk med seg en god gjeng på doble runder, men vi andre var innstilt på én ting: Fart. Fem single runder, en dobbel, fem single. Én runde er omtrent 450 meter, hvis du løper uten snarveier eller noe ekstra. Bra oppmøte i dag, og jammen meg unngikk vi regnet også. 

Husk at alle som skal løpe Holmenkollstafetten må hente startnummer. Det er Gøril som har ansvar for de, og hun venter ved Bislett Stadion i morgen klokka 17. Ta kontakt med Gøril (for eksempel på Facebook) hvis du ikke får hentet startnummeret i morgen. Og det er ikke nødvendig med personlig oppmøte, så send kjæresten, naboen eller kollegaen hvis du er forhindret. 

To nye i dag, ekstra velkommen til dere! Bra jobba av alle, og hittil har disse registrert seg: AZtle T, Barbo A, Carina W, Claus, Christian F, Gunilla G (ny!), Harlad F, Irene B, Jorunn Ty,  Kari L, Maria BD, Mona MT, Siri SJ, Thor-Andreas, Tove GK, Vemund A, Wenche H, Øivind M og meg.


    

Kommentarer