Sesongens sterkeste

Hele 11 stykker dunka i bommen i kveld! Det er foreløpig deltakerrekord på mandagsbakker for denne sesongen. Fortsett sånn!

Som alltid var det oppmøte ved Bakkekroa på Smestad klokka 20. Rolig oppvarmingsjogg til Gressbanen og deretter en liten pause med klesbytte, vanndrikking, og diverse oppmuntring til turen opp. Så begynner moroa: Seks intervaller, hver på fem minutter. Vi løper på asfalt, og sakte men sikkert passerer vi Holmenkollen og Frognerseteren. Til slutt er vi ved Tryvannstårnet. Vi pleier å ha to minutter (gående) pause mellom hver intervall. Og, som regel blir den sjette intervallen litt lenger enn fem minutter. Målet er selvfølgelig å korte den ned etter hvert som sommeren og toppformen kommer snikende. 

Litt regn og torden tidlig på kvelden gjorde at jeg var spent på oppmøtet. Men som kjent kan man ikke holde på med løping i Norge og droppe treningsøkter fordi det er dårlig vær. Så folket stilte! Det er bare å si takk for turen til alle sammen! I kveld var det: Karin (NY på mandagsbakker!), Lise L (NY på mandagsbakker!), Johan Fredrik, Vemund, Øystein (NY på mandagsbakker!), Rune, Trygve, Kåre, Frank Emil, Knut og jeg. 

Litt regn tidligere på kvelden hindret ikke oss fra å nå toppen.

      

Kommentarer