Halvfullt i duskregn

Vi er kanskje begynt å blitt litt godt vant i parken. Denne onsdagen var vi vel omtrent 20-25 som møtte opp på trening i det litt trykkende gråværet. En mindre gjeng enn vi har hatt i det siste, og dermed kunne vi kjøre en gruppe. Trolig var det mange fra TC som representerte oss i Fornebuløpet, som også gikk i dag.

Lise Marit var sjef sammen med Gøril, og da må det jo bare bli pyramider. Og det kjennes i legga allerede når vi er godt over halvveis. Verre blir det når midtre pyramide løpes motsatt vei, det var noen som ikke var så fornøyd med forslaget til Per Christian, men det var bra for beina.
Kjempebra innsats av hele gjengen, spesielt de som fulgte oppfordringen om å ta bakken i løypa til slutt. Den sitter av og til litt langt inne. Vi satser på at det kommer ekstra godt med for dere som skal løpe Iformløpet på lørdag eller Grefsenkollen Opp. Vi minner om at det fortsatt er mulig å vinne gratis start i Iformløpet her på bloggen.

Takk for innsatsen i dag! Jeg har ikke den fulle oversikten, men disse var hvertfall i parken: Wenche, Lise Marit, Mari, Maria, Gøril, Per Christian, Christian F, Jeanette S, Mona MT, Harald F, Jorunn T og Øystein. Det var tre nye- håper dere kommer tilbake til tross for dagens hardkjør!

I morgen fyller Treningscamp 5 år, og da blir det nok litt mer stoff her på bloggen. Følg med, følg med!

    

Kommentarer