Fullt under treet

Jeg tror Gøril telte 47 fremmøtte i kveld! Det er så moro at mange vil være med på intervalløktene våre! Møteplassen vår blir stadig fullere.

Vi måtte selvfølgelig dele i to grupper i dag. Vemund trente en gruppe som løp seks doble runder. Jeg har kjørt mange single runder de siste ukene og gikk tilbake til mine elskede pyramider: Singel, dobbel, singel, tre ganger. Én runde i parken er cirka 450 meter, men kan justeres opp eller ned avhengig av form og ambisjoner. Dobbel runde betyr at vi løper to runder i ett, uten pause. 

Jeg har vært opptatt med så mange ting i dag, og trodde lenge at jeg kom til å komme for sent til treningen og at Vemund måtte lede økta alene. Heldigvis kom jeg akkurat tidsnok, men hjernen var ikke helt innstilt på å holde styr på runder, pyramider og pausetider. Jaja. Godt jeg er løper, ikke flygeleder. 

Som nevnt tidligere, gjorde Treningscamp det kjempebra i Holmenkollstafetten. De som ikke var på banketten lørdag, fikk medalje og diplom i parken i kveld. Jeg tok dessverre ingen bilder av seremonien, men flott var det! 

Fint om dere husker å registrere dere etter økta. Jeg fører opp navnene etter hvert som de dukker opp: Claus, Trygve, Kevin, Vemund, Johan Fredrik, Christian F, Tor Andreas, Maren VS, Kari L, Øivind M, Tove GK, Mari, Thomas P, Barbo, Gina May, Gøril, Per Kristian, Carina O, Elin RA, Jan Sverre, Irene, Elisabeth W, Rune H, Harald F, Wenche H, Carina W, Marius, Liv, Maria, Frøy og jeg.

Ekstra velkommen til dere som var nye, og ekstra takk til dere som var faddere for de nye. Og til dere som heier på de andre mens dere løper. Dét er lagånd, det!


      

Kommentarer