Sommertid

For en forskjell en uke gjør! Forrige onsdag løp vi i marsmørke, i kveld var det aprillyst og fint. Det hjelper på treningsmotivasjonen å stille klokka!

Vi var rundt 30 stykk i dag, så vi delte gruppa i to. Vemund tok med seg de som ville løpe doble runder, mens jeg fikk med meg en gjeng på pyramider. Team Vemund endte opp med å løpe den siste runden vår også, så de løp faktisk 13 runder. Huttetu! 

Moro å se så mange på treningene våre, og ekstra gøy når vi klarer å pushe hverandre til å yte det lille ekstra som bygger fart og form. Det er aldri spesielt gøy der og da, det innrømmer jeg, men etterpå kommer godfølelsen. I dag var det for eksempel veldig flaks for meg at jeg kunne lene meg inntil stolpen ved «mål», for hvis ikke er det en viss mulighet for at jeg hadde gått rett i bakken. Så sliten! Men det gikk fort over, og da var jeg bare glad for at jeg klarte å ta i såpass hardt. Det er selvfølgelig ikke alle dager det funker like godt å presse seg selv, men det må til innimellom. 

Kveldens deltakere: Øivind M, Kevin, Kari L, Vemund, Thomas P, Christian F, Tove GK, Maria B, Ivan F, Ingvil R, Atle T, Tor Edvin, Elisabeth W, Mari L, Carina O, Tor Andreas, Liv, Synne D, Per-Kristian L, Elin R, Gina, Irene B, Lise L, Carina W, Liv N, Siri SB, Øystein H  og jeg. 

Jeg oppdaterer etter hvert som dere registrerer dere. Hvis jeg glemmer å føre deg opp her, er det bare å si fra på mail eller Facebook. Eller i kommentarfeltet her! Det har nemlig skjedd at jeg har glemt ting. 

Og hvis du registrerer økta og har betalt årskontingent, er du med i trekningen av månedens camper. Mars-vinneren ble Carina W, gratulerer til deg!


    

Kommentarer